VÄLKOMMEN TILL FASTIGHETSKONSULTEN!

HUR KAN VI UNDERLÄTTA DITT ARBETE?

En fastighetsförvaltare som kopplar ihop verksamheten, fastigheterna och kunderna, helt enkelt

JOHAN LARSSON

Ett vinnande koncept

Det finns en ökad efterfrågan på fastighetsförvaltare med helhetstänk. Någon som kan synliggöra behov, bemöta människorna i verksamheten och hjälpa till med att bygga upp en struktur för ett arbetssätt som fungerar i vardagen.

En fastighetsförvaltare som kopplar ihop verksamheten, fastigheterna och kunderna, helt enkelt.

Med 25 års erfarenhet inom byggbranschen och fastighetsförvaltning, valde jag att starta eget. Idag, 10 år senare, sysslar jag fortfarande med det som ger mig mest energi av allt: Att arbeta med människor och fastigheter på ett långsiktigt och hållbart sätt.

Precis som du, tror jag att samarbets- och initiativförmåga är lika viktigt som kunderna i en god verksamhet.

Johan Larsson

Ägare och Konsult

REFERENSER

Jag har arbetat med kunder som haft många olika behov att uppfylla.

Jimmie Hall, Fastighetsutvecklare

Johan Larsson- inhyrd teknisk förvaltare, SveaReal

Johan har en positiv inställning som gärna smittar av sig på andra. Han jobbar snabbt med mycket energi, utan att för den delen tumma på kvalité i leveransen. Ge honom ett uppdrag, och det blir inte bara utfört som det ska, då Johan inte nöjer sig förrän han har levererat över förväntan.

Christina Kanholt, Fastighetschef

Johan Larsson- inhyrd förvaltare, Willhem Stockholm AB

När Johan arbetade hos oss kände jag att jag äntligen hade hittat en förvaltare som både var en utmärkt tekniker och chef med sitt coachande ledarskap. Därtill fyllde han organisationen med positiv energi, detta i kombination med ansvarstagande, leveransförmåga gör att jag varmt kan rekommendera honom.

Borgar Hansli, VD Veidekke Nära AB

Johan Larsson- inhyrd förvaltare, Veidekke Nära AB

Vi anlitade Johan för att färdigställa ett antal projekt som ännu inte var i hamn. Johan visade genom, att jobba strukturerat och professionellt, att han lätt kom in i uppgifterna och slutförde projekten. Johan är samarbetsvillig, samtidigt som han är självständig, och jag kan varmt rekommendera honom.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

KONTAKTA OSS